Balaton Boat Show

Az értékes nyeremények mellett itt megtekintheti a Seiko legújabb és legmodernebb fejlesztésű óráit. Az elemcsere már a múlté, ismerje meg a Seiko Solar és Kinetic technikáját, a titánból készült óratokozást, illetve a GPS nyújtotta pontosságot és kényelmet. Bárhol a világon.

Seiko óraA kiállításon bemutatjuk a Grand Seiko egyik mesterművét, a Seiko manufaktúra csúcsát képviselő SBGH257 modellt. Minden egyes alkatrész a tökéletességre való törekvés jegyében kézzel kerül összeszerelésre. A 9S kaliberű mechanikus automata szerkezet hi-beat, 36000-s lengésszámmal a kronométer szabványt felülmúló pontossággal bír. A tok nagyintenzitású titánból készült, hétszer ellenállóbb a Vickers skálán, mint a rozsdamentes acél. Speciális búvár zárjával, 60 bar-os vízállóságával professzionális felhasználásra tervezték. 500 darabos, sorszámozott, limitált kiadásban jelent meg.

Seiko óraMegmutatjuk a GPS vezérlésű, Solar eneriaellátású Seiko Astron SSE127J1 modellt, amely a világon mindenhol a pontos időt képes mutatni. Ez az óra automatikusan igazítja a naptárat, tulajdonosának nem kell ezzel vesződnie, sőt a nyári időszámítás beállítása is csupán egy gombnyomás. A titánból készült tok és szíj ellenállósága védi a szerkezetet, így hosszútávú használatra számíthatunk. A kékes színű számlap tökéletesen kiegészíti a sportos megjelenést. Ez az az óra, amely eleganciát, valamint tekintélyt sugároz minden környezetben.

Ugyancsak megtekinthető lesz a Seiko Prospex SLA017J1 modell. A Prospex kollekció színeiben bemutatott új sportos modell tradicionális megjelenésű, a használt technológiában viszont minden tekintetben modern jegyeket képvisel. Ebben az órában kifejezetten búvár órákba szánt 8L35 szerkezet kapott helyet, melyet Shizuku-ishi Watch Studio mesterei készítenek Észak-Japánban, Moriokában. A kézzel összeszerelt és finomhangolt mestermű 2000 példányban készült, ráadásul épp most érkezett, az órakedvelők nagy örömére.

A Seiko legújabb modelljei mellett persze megtekinthetők, illetve kipróbálhatók a csodálatos hajók is. Az idén már 22. alkalommal megrendezésre kerülő seregszemlén a hajós piac minden jelentős képviselője bemutatkozik! A széles kínálat mellett a látogatók élőben megtekinthetik az idei Kékszalag győztes, Litkey Farkas katamaránját is a kikötőben. Ezen felül bemutatásra kerül a Magyar Vitorlás Szövetség az Erste World és Kollmann András egyedülálló fotókiállítása. Ez a Kékszalag legendás hajóinak ellesett pillanatait mutatja be. A Balaton Boat Show a legnagyobb vízi hajókiállításként a legszélesebb hajókínálattal és kiállítói körrel, izgalmas és színes programokkal várja Önt és családját a Kenese Marina Port kikötőben.

Balaton Boat Show

A kiállítás pénteken és szombaton 10-18, vasárnap pedig 10-17 óra között tart nyitva a Kenese Marina Port kikötőben (8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4.)

Szeretettel várjuk a Seiko standján, a kikötő bárjában.

Balaton Boat Show