Üdvözli a Seiko Club!

Az, hogy ezt a bevezetőt olvassa, azt jelenti, hogy regisztrálta magát a Seiko Club rendszerében.

A belső rendszer, amelyet éppen Ön is használ, kifejezetten a Seiko Magyarország kiemelt ügyfélkörének készült, hogy információkkal, hírekkel és különleges ajánlatokkal lássa el hűséges ügyfeleinket, valamint segítse a Seiko világában történő eligazodást. A "TOVÁBB OLVASOM" gomb megnyomását követően megismerheti a különböző felületeket és funkciókat, illetve választ kaphat a leggyakoribb kérdésekre is! 

Seiko Club hírek

A szekció célja, hogy személyre szóló információkat osszon meg Önnel, melyek tagsági besorolása vagy vásárolt órái alapján aktualitással bírnak. Az ügyfeleink elköteleződését tiszteletben tartva több fontos hír előbb kerül itt publikálásra, mint más felületeken, sőt, bizonyos információk csak itt lesznek elérhetők.

Seiko Club események

Az egyik legfontosabb menüpont. Itt jelentkezhet azokra az eseményekre, melyeket kifejezetten a klubtagok számára rendezünk meg és kizárólag ők vehetnek részt rajtuk. Ilyen rendezvény lehet egy új kollekció bemutatóval egybekötött teniszdélután, vagy az üzletben rendezett zártkörű bemutató.

Regisztrált órák

Az „Óraregisztráció” menüpontban történt rögzítést és jóváhagyást követően, itt találja meg saját Seiko óráit, melyeket korábban megvásárolt. A felületen a tagsági szintjéről is információkat kaphat.

Óraregisztráció

A szükséges adatok megadását követően itt tudja a klub felületén regisztrálni új, vagy régen vásárolt Seiko óráját. A jóváhagyást követően az óra megjelenik a „Regisztrált órák” menüpontban.

Tagsági áttekintő

Ebben a pontban a tagságával kapcsolatos információkat találja. Az adatokat módosíthatja, törölheti.

Fiók információk

A vásárlói fiókjához tartozó információkat adhatja meg, melyeket a rendszer később behelyettesít.

Rendeléseim

Itt követheti nyomon aktuális rendelése állapotát.

Kívánságlistám

Az Ön által az E-Boutique felületen „szívvel” megjelölt órákat találja itt, összegyűjtve.

Hírlevél feliratkozás

Itt iratkozhat fel általános hírlevelünkre. Később ez a felület hírlevél sorozatokkal is kiegészül majd.

Magazin feliratkozás

Ezen a felületen iratkozhat fel Magyarország egyetlen órás márkamagazinjára, a Seiko Magazinra. Az évente megjelenő lapról, melyet ingyenesen postázunk önnek, itt talál további információkat.