Lehetőségünk nyílt, hogy az I. SEIKO Országos Padel Bajnokság előtti pénteken, október 5-én mi is kipróbálhassuk a padelt az első hazai padel klubban. Padel a tenisz és a squash ötvözete, mely minden ütősport legjobb elemeit ötvözi, ebből kialakítva egy valóban szórakoztató, kortól és nemtől függetlenül jól játszható sportot! Szakedző segítségével megismerhetjük a játékot és szabályait.

Az esemény ingyenes de regisztrációhoz kötött! Önnek nincs más dolga, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, kollégáink pedig felveszik Önnel a kapcsolatot!

* További részleteket a címre kattintva olvashat az eseménnyel kapcsolatban.

 

A Seiko Magyarország és a Premier Padel, az első hazai padelpálya partnerségének köszönhetően a Seiko Club tagjaként lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy október 5-én megismerkedhessen ezzel a remek, itthon még új sportággal. 

 

 Mi is az a Padel? 

 

 Időpont:

2018. október 5. 10:00  

 

Esemény helyszíne: 

Premier Padel 

 Budapest, Vadaskerti u. 1, 1021

 

 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel 3 pálya áll majd rendelkezésünkre. Az "Elfogadom a meghívást" gomb megnyomása nem jelent automatikus foglalást, kollégáink MINDEN ESETBEN visszaigazolják a részvételi lehetőséget a klubtag e-mail címére és pontosítják a további adatokat (résztvevő neve, részvétel napja, stb.). Visszaigazolás nélkül az előzetes jelentkezés nem jogosít fel a bemutatón történő részvételre!

A kép a Premier Padel facebook internetes oldalalról kerültek letöltésre.